Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Genç Yönetici Okulu Programı; iş hayatında yöneticilik yapan veya yönetici olmayı planlayan adayların sistematik ve bütüncül bir biçimde yönetim sistemleri ile adaylara yöneticilik bilgisi ve becerileri kazandırmayı hedefliyor.

Genç Yönetici Okulu Programı süresince katılımcılar, iş dünyasından örneklerle kurumları başarılı ve başarısız yapan faktörlere yakından bakılmasına yardımcı olmasının yanı sıra stratejik planlama süreci hakkında bilgi ve deneyim kazanacak, liderlik kavramına farklı açılardan bakma fırsatı yakalayacak, profesyonel veya girişimci kariyerlerinde yöneticilik yetkinlikleri ve beceriler kazanma yolunda önemli bir adım atmış olacaklardır. Katılımcılara yöneticilik hayatında en seçkin, uluslararası ve yerelde tanınmış yöneticiler ile tanışma ve birikimlerinden faydalanma ile beraber kurumsal firmaların ziyareti, yönetim kadrosu ile birebir tanışma ve onların yapacakları sunumları dinleme imkanı sunuyor.

50 GENÇ YÖNETİCİ ADAYINI NELER BEKLİYOR

Aralık ayında lansman yapılması planlanan Genç Yönetici Okulu programı, 15 Şubat tarihinde zirve açılışı ile başlayacaktır. Birbirinden değerli konuşmacıların yer alacağı organizasyon Zorlu Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleştirilecektir. Zirve öncesinde genel yetenek sınavı ve kişisel envanter testinde başarılı olan adayların mülakatları sonrasında 50 kişi, 22-23 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan oryantasyon eğitimine dahil edilecektir. Oryantasyon eğitimi sonrasında, Yıldız Teknik, İstanbul Üniversitesi  İbn Haldun Üniversitesi iş birlikleriyle toplam 88 saat sürecek olan eğitimleri alanında deneyimli eğitmen ve iş dünyasından seçkin konuşmacılarla birlikte 29 Şubat’ta başlayıp, 25 Nisan’da tamamlanacaktır.

Program sonunda katılımcılardan Türkiye’nin beklenen koşullarında nasıl başarılı yöneticiler olacağı ile ilgili bir yol haritası oluşturabilecek düzeye gelmesi, ayrıca katılımcıların şirketlerini daha profesyonel, çağın koşullarına göre yöneterek üst basamaklara taşımaları hedeflenmektedir.

PROGRAMA KİMLER KATILABİLİR

Hedef kitlesi; 20-30 yaş aralığında bulunan üniversite 3 ve 4. Sınıfta öğrenim gören veya çalışma hayatında 5 yıla kadar tecrübe sahibi olan kişileri kapsamaktadır. Ayrıca iş hayatında yöneticilik yapan veya yönetici olmayı planlayan genç yönetici adayları, ekip liderleri, girişimciler, iş sahipleri, yetenek havuzundaki profesyoneller, yönetici adayları, bilgi ve deneyim kazanarak liderlik vasıflarını geliştirmek, böylece iş yaşamındaki başarısını ve mutluluğunu artırmak isteyen herkes.

Son Başvuru Tarihi: 15 Ocak

Başvuru: 14 Aralık-15 Ocak

Mülakat: 21 Ocak-7 Şubat 2020

Katılımcıların İlanı: 15 Şubat 2020

Program Başlangıcı: 25 Şubat 2020

Program Bitişi: 25 Nisan 2020

Başvuru Adresi: http://gencyoneticiokulu.com

PROGRAM NEREDE GERÇEKLEŞECEK?

Genç yönetici okulu zirve, kamp ve eğitim programları çoklu mekânda gerçekleşecektir.

ZİRVE: ZORLU PSM TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

KAMP: TÜGVA FLORYA KÜLTÜR MERKEZİ

EĞİTİM: TÜGVA GENEL MERKEZ – YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ – İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ – İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Editör: TE Bilisim