Kanal D’nin sevilen yemek ve eğlence programı Gelinim Mutfakta yeni sezon bölümleri Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara geliyor. Gelin hanımlar en güzel yemeği hazırlayıp kaynanalardan en yüksek puanı alabilmek için çabalıyor. Programda günü birincisi çeyrek altının sahibi olurken haftanın birincisi de altın bilezikleri koluna takıyor. Takipçiler Gelinim Mutfakta puan durumunu merak ediyor. Peki, 1 Ekim 2020 Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu belli mi? Detaylar haberde…

1 Ekim 2020 Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu belli mi

Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta 1 Ekim puan durumu ve günün birincisi henüz açıklanmadı. Kaynanaların sunumu tadımlarının ardından Onur Büyüktopçu’nun açıklamasıyla Gelinim Mutfakta 1 Ekim 2020 günün birincisi bilgisine haberimizde yer verilecektir.

30 EYlül Gelinim Mutfakta yarışmasında gelin hanımlar içli köfte hazırlamıştı. En yüksek puanı (22) alan Ayşe Gelin çeyrek altının sahibi olurken en düşük puanı da (8) Ümran Gelin aldı. İlyada günü 18 puanlar, eynep ise 14 puanla tamamlamıştı.

En güzel ve pratik yemek tariflerini dirilispostasi.com/haberleri/yemek-tarifleri bu bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim