MasterChef Türkiye bu sene fırtına estirmeye devam ediyor. MasterChef 2020’de final turunda yarışmacılar ilk 16’ya kalmak için büyük çaba sarf ediyor. MasterChef Çağla Levent, merak edilen isimlerden biri oldu. MasterChef Çağla Levent dün akşamki yarışlara katılmadı. Seyirciler ise Çağla Levent’in neden yarışmadığını araştırıyor. Peki, Masterchef Çağla Levent elendi mi? Masterchef Çağla neden yok? Bu soruların yanıtı haberde…

Masterchef Çağla Levent bugünkü yarışmalara katılamadı. MasterChef jüri üyelerinden Mehmet şef “Çağla’ya ne oldu, niye yok ?” diye sordu.  Masterchef yarışmacıları, Çağla Levent’in migren hastalığının nüksettiğini dolayısıyla yarışmalara katılamadığını söyledi. Masterchef’in bu akşamki tanıtımına bakıldığında Çağla Levent’in yine olmadığı görülüyor.

Masterchef Çağla Levent kimdir?

Masterchef 2020’nin 19 Temmuz tarihli bölümünün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Çağla Levent, 31 yaşında. 13 yaşında bir kızı, 11 yaşında bir oğlu var. Ayrıca üç kedisi olduğunu söyleyen Çağla Levent, Ankara’da yaşıyor. El lezzetine güvenen Çağla Güven, meze yaparak geçimini sağlıyor ve satışını online sistem üzerinden yapıyor.

Anne ve babası beş yaşındayken ayrılan Çağla Levent, kardeşlerini kendisi büyütmüş ve bu süreçte yemek yapmayı öğretmiş. Babasının öldürüldüğü gün MasterChef’e katıldığını gözyaşlarıyla anlatan Levent, babasını öldüğü zaman başarılı bir öğrenci olduğunu ve kros takımı kaptanlığı yaptığını ancak yaşananları kaldıramayıp lise sonda okulu bıraktığını belirtti. Genç yaşta evlenen ve erken yaşta anne olan Çağla Levent, evliliği yürümediği için boşandığını ve ayaklarının üzerinde tek başına durmak zorunda kaldığını söyledi.

Editör: TE Bilisim