FOX TV’nin yazlık dizilerinden biri olan Bay Yanlış Cuma akşamları ekrana geliyor. Bay Yanlış’ın 14. bölümde final yapacağı iddiaları sevenlerini üzdü. Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin yer aldığı Bay Yanlış dizisinin yeni bölümünde Özgür yaşadığı her olumsuzlukta gücünü Ezgi’den almaktadır. Onunla paylaştığı her anda onsuz olamayacağını daha da iyi anlar ve Ezgi’ye evlenme teklifi eder. Diziyi internet üzerinde izlemek isteyenler, Bay Yanlış 14. bölüm canlı izlemek istiyor. FOX TV ile Bay Yanlış 14. bölüm canlı izle seçeneği için ayrıntılar haberde…

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaşadıklarından dolayı Özgür iyice bunalmıştır ve kafasını boşaltmak için soluğu ormanda alır. Ama oradaki yalnızlığı çok uzun sürmez Ezgi, Ozan ve Deniz yanına gelir. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirirler. Özgür yaşadığı her olumsuzlukta gücünü Ezgi’den almaktadır.

Onunla paylaştığı her anda onsuz olamayacağını daha da iyi anlar ve Ezgi’ye evlenme teklifi eder. Ezgi nihayet hayalini yaşamaktadır, gerçek aşkı bulmuştur. Özgür’le sonsuza kadar mutlu olmak için teklifine evet der.

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim