İngiltere Premier Lig’de 29 senedir şampiyonluk hasreti yaşayan Liverpool bu sene ligde Manchester City’e 8 puan fark atmış bir şekilde yoluna devam ediyor. Premier Lig’in 9. haftasında Manchester United’a konuk olacak Liverpool kazanarak 9’da 9 yapmak istiyor. Peki Manchester United – Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maç ile ilgili gelişmeler…

Manchester United – Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ligde 9’da 9 yaparak puanını 27’ye yükseltmek isteyen Liverpool, Manchester’a konuk oluyor. Manchester United – Liverpool maçı 20 Ekim Pazar günü saat 18:30’da başlayacak. Dev derbinin yayınlanacağı kanal henüz belli olmadı. Belli olduğu an haberimize eklenecektir.

Manchester United Tarihin En Kötü Sezon Başlangıcını Yaşıyor

Manchester United, Premier Lig’in ilk 8 haftasında aldığı 2 galibiyetle son 30 yılın en kötü başlangıcını yaptı. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, Liverpool maçını kazanarak bir an önce yukarılara doğru tırmanmak istiyor.

Bu başarısız sonuçlara rağmen kulüp yönetimi Ole Gunnar Solskjaer’e güveniyor ve teknik direktörün çok daha uzun seneler görevde kalmasını bekliyor. United, geçtiğimiz hafta Newcastle’a 1-0 mağlup oldu ve son üç maçtır galibiyeti unuttu. Ligde 2 galibiyet ve 3’er mağlubiyet ile beraberlik alan United çıkışa geçme niyetinde.

Liverpool’dan Harika Başlangıç

Liverpool bu sezon bambaşka bir hikaye yazıyor. Alman teknik adam Jürgen Klopp geçtiğimiz sezon son haftada kaybettiği şampiyonluğu bu sezon kazanmak için çok çalışıyor ve şimdiden takımı 8’de 8 yapmış durumda.

Bütün bunlara rağmen Liverpool’un Old Trafford korkusu sürüyor. Sir Alex Ferguson’un görevi bırakmasından bu yana Manchester’da sadece 1 kez kazanabildiler.

İŞTE İNGİLTERE PREMİER LİG PUAN DURUMU

Editör: TE Bilisim