Yaz ayı transfer döneminde gerekli takviyeleri yapamayan ve zaman zaman yönetimle arasında kriz de yaşayan Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra yaptığı açıklamalarla resmen gündem yarattı.

Transfer listesinde bulunan, hatta istediği yıldızları bir bir açıklayan Fatih Terim’in İrfan Can Kahveci, Onyekuru, Visca ve Mostafa Mohammed’i yönetimden açık açık talep ederken Abdürrahim Albayrak’ın Göksel Gümüşdağ ile bir kez daha masaya oturduğu fakat Başakşehir’in takas önerilerine ilk etapta sıcak bakmadığı bildirildi.

İrfan Can Kahveci’ye karşılık Luyindama, Babel, Diagne gibi futbolcuları teklif eden Galatasaray’ın yeniden atağa geçmesi beklenirken, sarı kırmızılı yönetimin bu oyuncular haricince büyük bir sürprize imza attığı ortaya çıktı.

Etebo’dan beklenen verimi alamayan Cimbom, Malatyaspor’da forma giyen Youssouf Ndayishimiye anlaşmaya varırken, resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı bildirildi.

Sezon başında Aigle Noir’den 45 bin euro’ya transfer edilen Burunduli orta saha 16 maçta 2 gol 2 asist yaparken, transferde Hamza Hamzaoğlu’nun son derece olumlu referans verdiği ve Fatih Terim’in bunun üzerine harekete geçtiği kaydedildi.

2017 yılında Galatasaray’a denenmek için getirilen Youssouf Ndayishimiye dönemin teknik direktörü İgor Tudor tarafından beğenilmeyip geri gönderilmişti.

Trezeguet Galatasaray’a transfer olacak mı?

Spor

Habere Git

Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim