Halkbankası gerçekleştirilecek sınav ile banko hizmetleri asistanı, iç kontrolör yardımcısı, bilgi teknolojileri müfettif yardımcısı, müfettiş yardımcısı ve bilgi teknolojileri bölümleri için alımlar yapılacak. Personel alımı için başvurusu tamamlayan adaylar ise sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Halkbank sınav yerleri ne zaman açıklanır? İşte Halkbank sınav giriş belgesi ve yerleri 2020. İşte detaylar…

HALKBANK SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANIR? İŞTE HALKBANK SINAV GİRİŞ BELGESİ VE YERLERİ 2020

Halk Bankası personel alımı sınavları 8 Ağustos 2020 tarihinde Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çorum, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Samsun, Tekirdağ, Trabzon olmak üzere 18 farklı merkezde gerçekleştirilecek.

HALKBANKASI SINAV YERLERİ

HALK BANKASI SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvurusu kabul edilen adaylar, sınav yeri ve saatini bildiren sınav giriş belgesini; 3 Ağustos 2020 – 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden “E-posta adresi” ve “Aday Şifresi” girerek alabileceklerdir.

Adaylar sınava girebilmek için, “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte; üzerinde silinti, kazıntı ve bir değişiklik yapılmamış olan, taşıdığı bilgilerden tereddüt duyulmayan, fotoğrafları ile tanınmalarına engel teşkil etmeyecek nitelikte Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, TCKN bilgisi içeren Sürücü Belgesi veya geçerlik süresi devam eden Pasaport ibraz etmek zorundadırlar. Sınav Giriş Belgesi posta ile gönderilmeyecek.

SINAV SORULARI NASIL OLACAK?

Yazılı sınav ‘Genel Yetenek Testi’ bölümünden oluşacaktır. Genel yetenek puanı (60) ve daha üzerinde olup en yüksek puanlı adaydan başlayarak, alım yapılacak her bir il için ihtiyacın 4 katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.

Editör: TE Bilisim