Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

Daha önce Wagner Love, Emre Akbaba, Merih Demiral, Cisse, Welinton ve N’Sakala gibi yıldız futbolcuları üç büyüklere gönderen Alanyaspor bu sefer de Salih Uçan ile Bakasetas’ı elinden çıkarmak üzere.

Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe ile ödeme planı ve bonservis ücreti üzerinde anlaşamayan Alanyaspor’un devre arasında Yunan yıldızı 3 milyon euro’ya bırakmaya hazır olduğu bildirilirken, sarı lacivertli yönetimin Başkan Hasan Çavuşoğlu ile masaya oturacağı ifade edildi. Takas önerisine kesinlikle sıcak bakmayan Akdeniz ekibinin 3 milyon Euro karşılığında Bakasetas’ı bırakacağı anlaşılırken, Emre Belözoğlu’nun şimdiden sıcak temaslara başladığı belirtildi.

Adı sık sık Galatasaray’la anılan, hatta Belhanda’nın yerine geleceği iddia edilen Salih Uçan için de bonservis bedeli belirleyen Alanyaspor’un tecrübeli orta sahayı 500 bin Euro karşılığında sarı kırmızılı ekibe gönderebileceği öğrenildi. Sezon sonunda kulübüyle kontratı sona erecek olan Salih Uçan’ın şampiyonluk sevinci yaşamayı arzu ettiği anlaşılırken, Abdurrahim Albayrak’ın önümüzdeki günlerde resmi adımları atacağı bilgisi geldi.

Editör: TE Bilisim