Dünya corona virüsle mücadelesinde zorlu sınavına devam ederken Türkiye’de de günden güne artan koronavirüs vakaları ve ikinci dalga endişeleri corona tedbirlerini bir kez daha gündeme getirdi. Yaz aylarındaki normalleşme sürecinde mutad çalışma düzenine dönen berberler ve kuaförler kaça kadar açık olacak? Corona tedbirleri kapsamında berberler kapalı mı olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından, corona virusle mücadelede alınan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Berberler ve kuaförler kaça kadar açık olacak? Corona tedbirleri kapsamında berberler kapalı mı olacak? Merak edilen yanıt haber metninde.

Berberler ve kuaförler kaça kadar açık olacak? Corona tedbirleri kapsamında berberler kapalı mı olacak?

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı kapalı mekanlarla ilgili yeni kararların alındığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kararları açıkladı. Buna göre; lokanta, berber/kuaför, havuz, internet kafe ve sinemalar saat 22 itibarıyla kapatılacak.

Curmhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına göre pazar yerleri ve market gibi yerlerde denetimler arttırılacak.

Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber/kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme havuzu, kaplıca, hamam, internet kafa, halı saha, tiyatro, sinema, konser salonunda hizmetler saat 22.00’de sona erecek.

Editör: TE Bilisim