Sezona Damgasını Vuran Tunik Modelleri

Kadın giyim alanının en çok sevilen ürünü olan tunikler, farklı renk ve modellerde üretilerek her zevke hitap etmeyi başarıyor. Günümüzde büyük bir rağbet gören tunikler, geniş bir kumaş ve tasarım çeşitliliğine sahiptir. Bu çeşitlilik sayesinde, herkesin tarzını en iyi yansıtan tuniğe sahip olması mümkündür. Özellikle pantolon üzerine tercih edilen tunikler, salaş giyinmeyi seven kadınlar için eşsiz bir kıyafettir. Bol olması, tuniklerin rahat kullanılmasındaki en önemli etkendir. Sade, pullu, desenli, boncuklu, nakışlı ve baskılı olmak üzere pek çok tunik modeli bulunmaktadır. Sade şıklıktan ödün vermeyenler sade tunik modellerini, ışıltısıyla göz kamaştırmak isteyenler de pullu ve baskılı modelleri tercih edebilir.

Son dönemlerde özellikle tesettürlü kadınlar tarafından rağbet gören bol tunik modelleri, klasik kesimlerin yerine daha renkli ve ışıltılı modellerin gelmesine vesile olmuştur. Her mevsim kullanıma uygun olan şık tunikler, tüm kadınların ortak paydası olmayı başarmıştır. Farklı kıyafetlerle uyumlu bir kombinasyon sağlaması, tunikleri tercih edilebilir kılan en önemli özelliğidir. Günlük olarak, özel günlerde ve ofis ortamlarında rahatlıkla giyilebilen bu şık ürünler, kadınları “ne giysem?” kararsızlığından kurtaran en ideal ürünlerdir. Touché Privé,  şıklığın tesadüf olmadığına inanan tüm kadınları, sezonun trendlerine uyum sağlayan ürünleriyle buluşturuyor! 

Şıklığı Zirveye Taşıyan Kombin: Tunik ve Pantolon

Pantolonla kombinlendiğinde göz alıcı bir şıklığı açığa çıkaran tunikler, herkesin tarzına hitap edebilecek envai çeşit modelden oluşmaktadır. Tunikler her mevsim tercih edilebilen en rahat kıyafetlerden biridir. Kış mevsiminde uzun kollu ve triko tunikler giyilebileceği gibi, yaz mevsiminde de kolsuz ve penye tunikler rahatlıkla kullanılabilir. Moda dünyasının ayrılmaz  ikilisi olarak bilinen tunik ve pantolon kombinleri, şıklığını zirveye taşımak isteyen kadınların ilk tercihidir. Günlük kullanımda, özel günlerde veya iş kombini olarak kullanılan pantolon tunik ikilisi her yaş grubundan kadına hitap eder. Bu şık ikili, spor ayakkabılarla kombinlenebildiği gibi topuklu ve klasik ayakkabılarla da mükemmel bir şıklığı açığa çıkarır.

Kadın giyiminin vazgeçilmez parçası olan tunikler, hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde kurtarıcı niteliğe sahiptir. 2019 yılına da damgasını vuran tunikler; uzun kollu, kısa kollu, kapüşonlu ve yazlık olmak üzere farklı modellerden oluşmaktadır. Hemen her kadının kıyafet dolabındaki en önemli parça olan tunikler farklı renk, desen ve kesimleriyle her stile uyum sağlar. Günümüz modasında farklı kumaşlardan üretilen tuniklerde, deri detaylar dikkat çeker. Deri görünümlü pantolonlarla kombinlenebilen bu şık tunikler kadınların ilgi odağı olmasına yardımcı olur. En az elbise modelleri kadar naif bir görünüm kazandıran tunik ve pantolon kombinasyonu, klasik tarzın vazgeçilmezi olmaya adaydır. Touché Privé, ışıltısını kıyafetleriyle açığa çıkaran kadınlara benzersiz modeller sunuyor!

Editör: TE Bilisim