Rize ve Trabzon’da dondurucu soğuklar ve etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte öğrenciler, 12 Şubat Çarşamba günü yani yarın için Rize ve Trabzon Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı merak ediyor. Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda önümüzdeki günlerde kentte etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle Rize ve Trabzon’da de yarın okullar tatil mi diye merak eden öğrenciler, kar tatili açıklamasını dört gözle bekliyor! Hafif kar yağışının yarın da etkili olacağı kentte çocuklar kar tatillerini fırsat bilerek kızak ve kartopu ile kış mevsiminin keyfini yaşamak istiyor Peki, Rize ve Trabzon’da yarın okullar tatil olacak mı? Çarşamba günü Trabzon’da okullar tatil mi?

RİZE’DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Rize’de dün sabah başlayan ve gece eksini arttıran kar fırtınası hayatı olumsuz etkiledi. Rize’deki okullarda eğitime 2, Giresun ve Ordu’da ise 1 gün ara verildi.

TRABZON’DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Trabzon ve  Trabzon Valiliği, çığ uyarısında bulunarak, vatandaşların yüksek kesimlere, mezra ve yaylalara seyahat etmemelerini istedi. Trabzon’a okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Editör: TE Bilisim