Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’ta Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Burada dikkat çeken açıklamalarda bulunan Erdoğan, “31 Mart seçimleri sadece ülkemizde değil bölgemizde de önemli kapıları açmıştır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Baskılara rağmen siyasi iradenizi çiğnetmediniz’ diyerek Şırnaklılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaların satırbaşları:

Bugün burada eğitimden sağlığa enerjiden güvenliğe kadar pek çok alanda yaklaşık 3,5 milyarlık 591 proje eser ve yatırımın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Sağlıkta 75 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini Şırnak’la buluşturuyoruz. Bu hizmet ve eserlerin şehrimize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Minsk Üçlüsü’ne tepki: Ermenistan’a silah veriyorlar

Siyaset

Habere Git

31 MART ÖNEMLİ KAPILAR AÇTI

31 Mart seçimleri sadece ülkemizde değil bölgemizde de önemli kapıları açmıştır.

Ülkemizin en kritik seçimlerinden birinde Şırnak destan yazarak tercihini AK Parti’den yana kullandı. Bölücü heveslerin bu topraklarda barınamayacağını siz gösterdiniz.

Baskılara rağmen Şırnaklılar olarak terör örgütünün siyasi uzantılarına iradenizi çiğnetmediniz.

Şiddetle ülkemizin önünü kesme girişimleri nasıl başarısız olmuşsa yurt dışı patentli senaryolarla iktidara gelme planları da boşa çıkacak.

Sırtını millet iradesi dışında güç odaklarına yaslayanlar, silahı hak arama aracı görenler, dün olduğu gibi bugün de kaybetmeye mahkumdur.

SANDIK DIŞINDA MEŞRUİYET YOK!

Türkiye’nin geleceğinde terör örgütlerine yer olmadığı gibi darbe heveslisi yapılara da yer yoktur.

Milletten yetki almayan hiçbir gücün milletin iradesine el uzatmasına asla müsaade etmeyiz.

Türkiye’de sandık ve demokrasi dışında hiçbir meşruiyet alanı yoktur.

“KÖKENE BAKMAYIZ!”

Bizim siyaset inancımızda partizanlık, ötekileştirmek, insanları tasnif etmek yoktur. Türkiye haritasını farklı renklere ayırmak yoktur. Biz yatırım yaparken kökene değil illerimizin durumuna bakarız. Tam 18 yıldır hiçbir ayrım yapmadan hizmet yürütüyoruz.

Kardeşlerim Allah’ın inayeti sizlerin de desteğiyle 18 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Milleitn iradesini ne demokrasi ne de FETÖ’den PKK’sına kadar eli kanlı katil sürülerine teslim etmedik.

Terörle baskıyla aba altında sopa göstermek geride kalmıştır.

“TEK MİLLETİZ”

Tarih boyunca olduğu gibi Türk Kürt Arnavut tek millet olarak birbirimize sahip çıkacağız.

Başta terör örgütü olmak üzere kurduğumuz hayallerle aramıza kimsenin girmesine izin vermedik. Son 18 yılda Şırnak’a eski parayla 12,5 katrilyon tutarında yatırım gerçekleştirdik.

Editör: TE Bilisim