Gaziantep’te evin dördüncü katından düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen hakkında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sosyal medyada da gündem olan genç kadının şüpheli ölümüne ilişkin bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu. Raporda, “Duygu Delen’in düşme anında bilincinin kapalı ancak canlı halde olduğu” tespitine yer verildi. Ayrıca vücudunda sert bir cisimle vurma sonucu olabilecek “ray tipi ekimoz” tespit edildi. Peki, Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen kimdir? Cinayet şüphelisi Mehmet Kaplan kimdir? Detaylar haberimizde…

ŞÜPHELİ BİR ŞEKİLDE HAYATINI KAYBEDEN DUYGU DELEN KİMDİR?

Gaziantep’te erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın 4’üncü kattaki evinin penceresinden düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen’in ölümüne ilişkin bilirkişi raporu hazırlandı. Şule Çet’in şüpheli ölümünün aydınlatılmasında rol oynayan Prof. Dr. Hakan Kar’ın hazırladığı bilirkişi raporunda,  “Duygu Delen’in düşme anında bilincinin kapalı ancak canlı halde olduğu” tespitine yer verildi. Olay yerindeki, “kemer”in varlığına dikkat çekildi. Ayrıca Duygu Delen’in vücudunda sert bir cisimle vurma sonucu olabilecek “ray tipi ekimoz” tespit edildi.

Gaziantep’te Duygu Delen (17), erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Mehmet Kaplan’ın (20) bir binanın dördüncü katında bulunan evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti. Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Kaplan çıkarıldığı mahkemece, ‘cinsel istismar’ ve ‘kasten öldürme’ suçlamaları ile tutuklandı. Delen’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Kızının cenazesinde konuşan baba Bülent Delen, “Adalet istiyorum. Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum. Cumhurbaşkanıma yazı yazdım. Benim kızım bu tabutun içinde. Allah rızası için gereken yapılsın” dedi.

Editör: TE Bilisim