Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi 9. yeni bölümü yayınlandı. Gittikçe izleyici kitlesini genişleten FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümü yine dopdoluydu. Dizinin son bölümünde Serkan, Eda’nın gönlünü almak ister ama Eda’yı bulmak kolay olmayacaktır… Serkan davranışlarıyla ve kendi tarzında birçok kez özür diler. Diziyi internet üzerinden takip etmek isteyenler Sen Çal Kapımı 9. bölüm tek parça izle seçeneğini araştırıyor. FOX TV ile Sen Çal Kapımı son bölüm kesintisiz izlemek için ayrıntılar haberimizde…

SEN ÇAL KAPIMI 9. BÖLÜM ÖZETİ

Eda, suçsuzluğunu kanıtladıktan sonra ortadan kaybolur. Serkan, Eda’nın gönlünü almak ister ama Eda’yı bulmak kolay olmayacaktır. Uzun uğraşlar sonunda bulduğunda ise Eda onunla görüşmek istemeyince, bu kez Serkan ona kelepçe takar. Serkan davranışlarıyla ve kendi tarzında birçok kez özür diler. Ama Eda’nın beklentisi çok daha basittir.

Baş başa geçirecekleri uzun bir gecenin sonunda ikisi de birbirini ilk kez çok farklı gözlerle görmeye başlarlar. Ama ikisi de ne yaparlarsa yapsınlar sözleşmenin bittiğinin farkına vardıklarında her şey değişecektir.

SEN ÇAL KAPIMI 9. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim