Valide Atik Hastanesi’nin nerede olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yabancı bir dizinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinde konusu kadar çekildiği mekanda dikkat çekiyor. İstanbul’da çekilen dizinin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım gibi birçok ünlü performanslarıyla göz dolduruyor. Peki, Hekimoğlu hangi hastanede çekiliyor? Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? İşte Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane ve detaylar…

HEKİMOĞLU HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR? HEKİMOĞLU DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ VALİDE ATİK HASTANESİ NEREDE?

Hekimoğlu dizisi İstanbul Tuzla’da çekilmektedir. Kanal D’nin yeni dizisi, Tuzla’daki Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor.

Hekimoğlu 15 Aralık Salı yayınlanan 29. Bölümde Memoi’ye bulaşan hastalık ölüme yol açıyor. Ateş, henüz tanı koyamadığı bu hastalığı tedavi etmek için ise zor zamanlar geçirmeye başlıyor. Memoli’nin göz göre göre ölecek olma ihtimali Ateş’i çıldırtıyor. Bu yüzden ilk ölen hastaya otopsi yapıp, neden öldüğünü bulmak istiyor. Ancak İpek buna izin vermeyince gerginlik çıkıyor.

Hekimoğlu yeni çözüm yolları ararken, Mehmet Ali’nin durumu giderek ağırlaşır. Mehmet Ali çok kendisi için çok önemli bir karar vermek zorunda kalır. Kararı ailesi de dahil herkesin şaşırmasına neden olur.

Hekimoğlu hastalığa tanı koyabilecek mi? İpek’le karşı karşıya gelen sadece Hekimoğlu mu olacak? Emre ve Zeynep ekip arkadaşlarının kurtulması için ne yapacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim