Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezon ilk bölüm fragmanı yayınladı. Tanıtımı izleyenler ise gözlerine inanamadı. Diziye birçok oyuncu dahil oldu. Bu isimlerden biri de Türk sinemasının en yakışıklı oyuncularından biri olan Cüneyt Arkın oldu. Bu gelişmenin sütüne seyirciler “Kuruluş Osman’da Cüneyt Arkın Ertuğrul Bey mi oldu? Cüneyt Arkın hangi rolü oynayacak?” sorularına cevap aramaya başladı. Ayrıntılar haberde..

Cüneyt Arkın hangi rolü oynayacak? Cüneyt Arkın Ertuğrul Bey mi olacak?

2. sezonun başlamasına günler kala ‘Kuruluş Osman’ın kadrosuna efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın katılıyor. Cüneyt Arkın’ın Aksaçlıların reisini canlandıracağı söyleniyor.

TAMER YİĞİT, ERTUĞRUL BEY Mİ OLACAK?

Kuruluş Osman’da ikinci sürpriz isim ise Tamer Yiğit oldu. Yerli sinemamızın önemli jönlerinden biri olan Tamer Yiğit de Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu gibi pek çok başarılı yapımda yer alan Tamer Yiğit’in Kuruluş Osman kadrosuna katılacağı, hatta usta oyuncuyla prensipte el sıkışıldığı ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. Ancak Kuruluş Osman’ın yapımcı şirketinden ve Mehmet Bozdağ’dan konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Editör: TE Bilisim