Star TV yayınlanan ekranların sevilen dizisi Babil yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star’ın sevilen dizisi ‘Babil’in yeni sezonu bomba gibi geliyor. Dizinin yeni bölümünde İrfan her şeyi hesaplayabilir. Parayı, yatırımları, vergileri, borçları, alacak verecekleri… Babil yeni bölümü izlemek isteyen vatandaşlar yine heyecanlı anlara şahit olacak. Babil dizisi canlı izlemek istiyor. Star TV ile Babil 11. bölüm izle seçeneği için gerekli yayın bilgileri haberimizde…

BABİL DİZİSİ 11. BÖLÜM ÖZETİ

İrfan her şeyi hesaplayabilir. Parayı, yatırımları, vergileri, borçları, alacak verecekleri… Tek bir şeyi hesap edemiyor; insanın zaaflarını. Oğlunun hayatını kurtarmak için girdiği karanlık yol şimdi, kendini ve tanıdığı herkesi uçuruma sürüklüyor. Herkes kalbini eline aldı. İlay, İrfan için son şansını deniyor, Egemen ise Eda için. İrfan, Ayşe’yle hiç hesaplayamadığı başka bir denklemde. Süleyman, bir kere daha İrfan’la karşı karşıya… Bu defa İlay için.

BABİL DİZİSİ 11. BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star’ın sevilen dizisi ‘Babil’in yeni sezon ilk bölümü yayınlanıyor. Ay yapım imzalı dizinin yeni sezon ilk tanıtımına, İrfan (Halit Ergenç) ve Egemen’in (Onur Saylak) sahnesi damga vurdu. Egemen’in İrfan’a yaptığı itiraf tüm dengeleri değiştirecek! Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden ‘Babil’ dizisinden seyirciyi heyecanlandıran bir tanıtım yayınlandı. Yakında yeni sezonuyla seyirci ile buluşacak olan dizide; Egemen’in İrfan’a olan itirafı tüm dengeleri değiştirecek. Deniz’in gerçek babasının kendisi olduğunu söyleyen Egemen, İrfan’a hayatının şokunu yaşatır.

Duydukları karşısında şaşkına dönen İrfan, şimdi ne yapacak? Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim