31 Ocak 2020 Cuma günü yani haftanın son işlem gününde altın fiyatları ne durumda? Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri hem vatandaşların hem de finans sektörünün baş rol oyuncuları olan yatırımcıların dikkatli takibinde.

En güncel Cumhuriyet, tam, 22 ayar ve çeyrek altın fiyatları dikkatli takip altında. Özellikle çeyrek altın, gram altın ve tam altın fiyatları ise küçük yatırımcılardan ilgi görüyor.

KORONAVİRÜS GERİLİMİ SÜRÜYOR

Ancak piyasalarında endişeli bir süreç hakim. Çin’in Vuhan kentinden tüm dünya coğrafyasına hızla yayılan yeni tip koronavirüs nedeniyle bazı ülkelerde ekonomik büyüme ve petrol talebine yönelik endişeler ortaya çıktı. Bu sebeple petrol vadeli işlemlerinde varil başına fiyat art arda düşüş gösterdi. Bu gelişmelere paralel olarak Suudi Arabistan ve diğer OPEC üreticilerinin daha fazla üretim kesintisi planlaması piyasalarda belirsizliğe neden oldu. Kapalıçarşı altın piyasası da bu durumdan etkilendi.

DÜN ALTIN FİYATLARI NASILDI?

Kapalıçarşı’da, dünkü kapanışta altının onsu 1.579,28 dolardan işlem gördü. Borsa İstanbul Altın Piyasası’nda standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,91 artışla 303 bin 740 liradan tamamladı.

Peki, 31 Ocak 2020 Cuma altın fiyatları ne durumda? 22 ayar gram ve çeyrek altın kaç lira? İşte, en güncel Cumhuriyet, tam, çeyrek, gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 302 liradan alınıyor, 302 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 483 liradan alınıyor, 495 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın 1934 liradan alınıyor, 1976 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın 967 liradan alınıyor, 991 liradan satılıyor.

31 OCAK ALTIN FİYATLARI

Editör: TE Bilisim