Bir saadet zinciri hikâyesinin anlatıldığı Babil dizisinin son bölümü bomba gibi gelişmeler yaşandı. İlginç hikayesi ve geniş kadrosu ile ilgi çeken Babil dizisinin yeni bölümünde, İrfan’ın hapisten çıktığını öğrenen İlay, yüzleşme korkusu yaşarken, Eda İrfan’ın hiç beklemediği bir hamle yapıyor. Yayındayken Babil’i izleyemeyen hayranları Babil 16. bölüm full izle! Star TV ile Babil 16. bölüm tek parça kesintisiz izle detaylarını araştırıyor. Merak edilen yayın bilgileri haberimizde…

BABİL DİZİSİ 16. BÖLÜM ÖZETİ

İrfan ile Ayşe arasındaki çekim giderek artarken, Egemen Eda’yı, İrfan’sız bir dünyaya ikna etmeye çalışıyor. İrfan’ın hapisten çıktığını öğrenen İlay, yüzleşme korkusu yaşarken, Eda İrfan’ın hiç beklemediği bir hamle yapıyor. Deniz ile arasına giren herkesi karşısına alan İrfan, Süleyman ve Egemen’e bir kez daha meydan okuyor.

BABİL DİZİSİ 16. BÖLÜM  TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim