MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair bazı değerlendirmelerde bulundu.

“HESABA ÇEKİLMELERİ EN ACİL HUKUK İHTİYACI”

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle:

Teröristler Hatay’daki sözde kutsal ateşi selamlamışlar ve yangınların sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Ateşin böyle nesebi gayri sahih çocukları var mı bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da şudur: Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları oldukları esasen meçhul olan bu şerefsizlerin kısa sürede yakalanıp yaktıkları kadar yakılmaları, dahası yaptıkları her türlü kötülük ve menfur eylemlerden dolayı hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır.

SİLAHLARI SUSTURMAK CİNAYETİN MEŞRULAŞTIRILMASIDIR!

Terörist devlet Ermenistan Dağlık Karabağ’dan çekilmeden, işgal ettiği toprakları hak sahibi Azerbaycan’a teslim etmeden silahları indirmek, ateşi dindirmek, masalarda çözüm aramak cinayetlerin, rezaletlerin ve zulmetin meşrulaşması demektir.

Bakü’yü hedef yapanların, Erivan’ın da bir gece ansızın bedel ödeyeceğini ne akıllarından ne de kabus dolu anılarından çıkarmamaları hayatları ve güvenlikleri açısından en makul davranıştır.

“BOŞUNA NEFES İSRAFI”

MHP, genel seçimlerinin zamanında yapılmasından, sandığın 2023 yılının Haziran ayında kurulmasından yanadır. Bu tutarlılığımızı ve kararlılığımızı muhafaza edeceğiz. Erken seçim tartışması boşuna emek ve nefes israfıdır.

“SEÇİM İSTEĞİ TAM BİR HEZEYAN”

Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına yanıt verdi. Bahçeli, “Seçimin zamanında yapılmasından yanayız. Seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Daha çok söyleyeni değil söyleteni merak ediyorum. 2023’te Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Editör: TE Bilisim