İŞKUR tarafından istihdam edilmek üzere en az ilköğretim ,ortaokul, lise mezunu personel alımı yapılacak. İŞKUR’un iş fırstatları, vatandaşlar tarafından yakın takibe alırnırken personel alımı başvuruları en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. İŞKUR’un resmi internet sitesine göre ilkokul, ortaokul ve lise mezunu vatandaşlar için yeni ilanlar açıklacak. Özellikle corona virüs ile topyekün mücadele kapsamında İŞKUR TYP iş ilanları merak ediliyor. Bu süreç içerisinde ilkokul, ortaokul ve lise mezunları bu iş ilanlarına başvuru yapabilecekler. Peki 2020 İŞKUR ilkokul, ortaokul, lise personel alımı şartları nelerdir? İşte İŞKUR personel alımı!

2020 İŞKUR İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR personel iş arayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İlkokul, ortaokul ve lise mezunlarının iş fırsatı yakalayabileceği İŞKUR personel alımını iş ilanlarını haberimizin içerisinden başvuru sürecine hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İşte ilkokul, ortaokul, lise personel alımı şartları…

İŞKUR PERSONEL ALIMI

İŞKUR personel alımı sayfası için öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresini ziyaret etmeniz gerekir. Buradan aşağıdaki personel alımı adımlarını takip ederek; iş ilanlarını görüntüleyebilir, ayrıca başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR TYP MART AYI YENİ İŞÇİ ALIMI İLANLARI

Hatay ilinde açıklanan Typ alımında adayların çevre temizliği uygulama alanında istihdam edilecekler. Buna göre Hatay Merkez ile Hatay Antakya ilçelerinde iki farklı ilan açıklandı. Bu ilanlardan bir tanesinde İl sağlık Müdürlüğü kurumunda görevlendirilecek. Katılımcı sayısı 135 olarak açıklandı. Başvurular 28 Şubat tarihi ile 3 Mart 2020 tarihleri arasında alınacak. Diğer yandan Adaylar 180 gün istihdam edilecekler. 9 Mart 2020 tarihinde göreve başlayıp 07/09/2020 tarihlerinde istihdam edilecekler.

Hatay Antakya ilçesinde Mustafa Kemal Üniversitesine alınacak olan TYP personelleri çevre temizliği uygulama alanında istihdam edilecekler. Buna göre liste yöntemi ile belirlenecek olan görevliler, 9 mart 2020 tarihinde göreve başlayan Typ personelleri 07/09/2020 tarihine kadar istihdam edilecekler.

Editör: TE Bilisim