Şimdilerde hediye vermek için daha fazla sebebimiz var ve hediye verdiğimiz alanlar, daha da fazlalaştı. Anneler günü, doğum günü, açılış ve tören hediyeleri derken iş dünyası kurumsal hediyelerle tanıştı. Peki, kurumsal hediye nedir, nerede ve ne şekilde verilir? İşte detaylar…

Niçin Önemli Kurumsal Hediye?

Kurumsal hediye faaliyetlerini etkin şekilde sürdüren firmaların müşteri ve çalışanlarına sunduğu hediyelerdir. Genellikle lüks ve özenle hazırlanan bu ürünler, hediyeyi veren firmaların kurumsal imajını belirler. Tabi, kurumsallık olgusu kolay elde edilmez ve zaman alan bir süreçtir. İşte tam da bu noktada kurumsal hediyeler, kurumsallaşma sürecini hızlandırır, firmalara kalıcı prestij kazandırır. İş dünyasında önemli yere sahip firmalar, ne tür hediyeler veriyor? Şirketinize uygun hediye seçeneklerini bu yazıda topladık.

Kahve fincan takımı, kurumsal hediyelerin en başında yer alır. Üretiminde porselen malzeme kullanılan bu ürün, üzerinde firma logosuyla birlikte üretilir ve hediye edilmek üzere özenle paketlenir. Hediye kutusu ya da paketinde genellikle siyah ve tonlarında renkler kullanılır. Kurumsal kahve fincanı, prestije fazlasıyla önem veren firmaların tercihidir. Eğer kurumsal hediye ile ilgili bir arayışınız varsa, kahve fincan takımını mutlaka değerlendirmelisiniz.

Diğer bir kurumsal hediye ise, başucu sürahisi olarak bilinir. Başucu sürahisi kahve fincan takımından sonra en çok tercih edilen hediyedir. Bu hediyeyi, çini seramik izler. Eğer ikisi arasında kararsızsanız önerimiz başucu sürahisinden yanadır. Tabi, hediyeler arasında seçim yapmak zor. İyi araştırma yapılması gerekiyor ve tabi doğru tedarikçiyi bulmak da önemli. Kurumsal hediye çalışmasıyla ilgili üretim süreci büyük dikkat gerektirir. Çalıştığınız firma, bu konuda uzman ve deneyimli olmalıdır. Aksi durumda hiç de istemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple, iyi araştırmak şart.

Diğer Hediye Çeşitleri Nelerdir?

Kurumsal hediyelerle ilgili daha fazla seçenek ve detayı proberk.com web adresinde inceleyebilirsiniz. Proberk, 2006 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan promosyon ve kurumsal hediye firmasıdır. İhtiyacınız olan tüm ürünleri burada bulabilir, en uygun seçeneklerle taleplerinizi karşılayabilirsiniz. Hediye belirlemekte kararsızsanız +90 212 659 33 77 numarasını arayarak müşteri temsilcilerinden yardım alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim