27 Haziran Cumartesi günü İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok bölgede planlı elektrik kesintisinin başladığı açıklandı. İstanbullu vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini araştırıyor. BEDAŞ yetkilileri ise, konu hakkında bakım çalışması ve arızaların giderilmesi nedeniyle elektriklerin kesildiğini belirterek 27 Haziran Cumartesi 2020 İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında meydana gelen planlı kesinti listesini ilan etti. İşte 27 Haziran Cumartesi elektrikler ne zaman gelecek? İşte tüm ayrıntılar…

İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

– İSTANBUL AVCILAR ilce MERKEZ-FİRUZKÖY mah BAĞLARİÇİ, DOĞU, GÜNEY, MEZARLIK ALTI, MEZARLIK ÜSTÜ, NECİP FAZIL KISAKÜREK sk / ÜNİVERSİTE mah BAĞLARİÇİ, NECİP FAZIL KISAKÜREK sk 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı Havai Hat Bakımı süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(2514884)

– İSTANBUL BAHÇELİEVLER ilce MERKEZ-BAHÇELİEVLER mah BURSALI TAHİRBEY, HATTAT KAMİL, KOMİK HASANEFENDİ, MENEKŞE 1, PAPATYALI, TALATPAŞA, UDİ NEVREZ, İSKENDER FAHRETTİN sk 16:00-20:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Önleyici Bakım süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(2527028)

– İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ ilce MERKEZ-BARIŞ mah ALİ ÇEBİ, CAHİT SITKI TARANCI sk 12:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(2533782)

İstanbul’da planlı elektrik kesintisinin yaşandığı diğer bölgeleri öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim