MasterChef Türkiye’de bu akşam final turu heyecanı yaşanacak. Birbirinden hamarat yarışmacılar elenmemek için kıyasıya mücadele edecek. Danilo, Mehmet ve Somer Şef’in karşısında en iyi yemeği yapmaya çalışan yarışmacılar mutfakta hünerlerini gösterecek. Özellikle Masterchef Berker Başmanav’ın bu akşam neler yapacağı merak edilirken yarışmacının yaşı, memleketi ve hayatı ise merak konusu oldu. Peki, Masterchef Berker Başmanav kimdir, nereli? Berker Başmanav yaşı kaç? Detaylar haberimizde…

Masterchef Ayyüce Kamit kaç yaşında? Ayyüce Kamit kimdir, nereli?

Televizyon

Habere Git

MASTERCHEF BERKER BAŞMANAV KİMDİR, NERELİ? BERKER BAŞMANAV YAŞI KAÇ?

Berker Başmanav, 24 yaşında. Aşçı. Aslen Sakarya Hendekli olan Berker, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Üç yıl amatör, beş yıl da profesyonel aşçılık yapmış. Evde ise butik pasta yapıyormuş. Normal süre dolduktan sonra Mehmet şef, tezgahta yemek tabağı dışında bir şey kalmayacak diyerek otuz saniye süre verdi. Mutfak hızını ölçüyorum dediği bu sınavı Berker başarı ile geçti.

Babasını kaybettikten sonra annesi işe gittiği için evde yalnız kalması nedeniyle çok küçük yaşlarda mutfağa girdiğini, ailesinin de bu konuda ona çok destek olduklarını söyledi.

MasterChef Türkiye ilk turunda Berker Başmanav, turna yemişi sosu eşliğinde enginarlı keşkek ve kuzu pirzola yapmış ve üç şefin evet oyunu almayı başarmıştı.

Editör: TE Bilisim