Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Babil dizisinin yeni bölümünde flaş gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yeni bölümünde Ayşe, İrfan’ı kurtarmak için çırpınırken, Kudret Süleyman’ı bedeli ağır bir seçime zorluyor. Babil canlı izlemek isteyen seyirciler Star TV canlı yayınında Babil 14. bölüm izle seçeneğini araştırıyor. Babil 14. bölüm canlı izlemek için yayın bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

BABİL DİZİSİ 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dost düşman değişiyor! Parmaklıklar ardında öğrendiği gerçek İrfan’ı darmadağın ederken, Egemen Eda’nın hışmına uğruyor. Ayşe, İrfan’ı kurtarmak için çırpınırken, Kudret Süleyman’ı bedeli ağır bir seçime zorluyor. İlay’ın öfkesi sürpriz bir ortaklığın doğmasına yol açarken, İrfan içine düştüğü karanlıktan çıkmak için geri dönüşü olmayan bir kararın eşiğine geliyor.

BABİL DİZİSİ 14. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim