2019-2020 eğitim-öğretim döneminde 15 tatil ve karne heyecanının yaklaşmasıyla birlikte öğrenci, veli ve öğretmenler tarafından en çok araştırılan konulardan biri de e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile alakalı detaylar… E-Okul VBS internet sayfası, bugünlerde her zamankinden daha çok ziyaret ediliyor. Çünkü öğretmenler öğrencilerinin ders notlarındaki son durumu kaydederken, öğrenciler de yapılan son değişiklikleri merak ediyor. Dolayısıyla arama motorlarında ‘E-Okul VBS ne zaman kapanır,  E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 15 tatilden kaç gün önce kapanır’ gibi sorular bir hayli sorgulanıyor. Özellikle not düzenlemelerinde son bir değişiklik umudu olan öğrenciler de internette konuya ilişkin aramalarını yoğunlaştırıyor. Peki, E Okul VBS ne zaman, 15 tatilden kaç gün önce kapanır? 2020 e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi kapanma tarihi belli mi? İşte detaylar…

E OKUL NE ZAMAN, 15 TATİLDEN KAÇ GÜN ÖNCE KAPANIR?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS), teknik bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır. Ancak dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle sisteme girişte birtakım sorunlar ve aksamalar meydana gelebiliyor. Yaşanan sorunlar e- Okul sisteminin kapandığı ihtimalini akla getiriyor.

Ayrıca yazılı veya sözlü notlarında bir değişiklik umudu olan öğrenciler de, ‘E Okul ne zaman kapanacak?E Okul VBS 15 tatilden kaç gün önce kapanır?‘ gibi soruları yoğun bir şekilde araştırıyor.

E Okul VBS giriş ekranı için tıklayın

Bu yıl karnelerin verileceği 17 Ocak 2020 itibariyle 15 tatil süreci başlamış olacak. Bu yıl, yarıyıl tatili 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında olacak. İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi ise 3 Şubat 2020 tarihi itibariyle başlayacak.

Veli Bilgilendirme Sistemi‘nin kapanma tarihi, öğretmenlerin yazılı sınavlarını okuduğu tarihe göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak not girişlerinin, karnelerin verileceği 17 Ocak 2020 tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim