Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini anlatan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Her Çarşamba yeni bölümüyle ekranlara gelen Kuruluş Osman yeni bölümde, Moğollar’dan kaçarken yaralanan Osman Bey, gördüğü rüyanın ardından Şeyh Edebalı’nın manevi desteğini alarak tüm cephe olarak hürriyet mücadelesini başlatıyor. Kuruluş Osman tek parça izlemek isteyenler ATV ile Kuruluş Osman 22. bölüm kesintisiz izlemek için dizinin 20 Mayıs tarihli yayın bilgilerini araştırıyor. Merak edilen ayrıntılar haberimizde…

KURULUŞ OSMAN 22. SON BÖLÜM ÖZETİ (20 MAYIS)

Kuruluş (Diriliş) Osman 22. bölümde, Moğollar’dan kaçarken yaralanan Osman Bey, gördüğü rüyanın ardından Şeyh Edebalı’nın manevi desteğini alarak tüm cephe olarak hürriyet mücadelesini başlatıyor. Osman Bey, Dündar-Alişar ittifakının planına nasıl karşılık verecek. Osman ve Bala Hatun arasındaki sürpriz gelişme ne olacak?

Dündar, Kayı Obası’nda planladığı darbe başarılı olacak mı? Osman Bey ve alplerinin Balgay ve Moğollara karşı hamlesi ne olacak? Alişar’la evlenen Aygül, Osman Bey’den intikam almak için neler yapacak?

Osman Bey’in gördüğü rüya sonrasında Şeyh Edebali Bala Hatun’u Osman’a vermeye karar verir…

KURULUŞ OSMAN 22. YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuruluş (Diriliş) Osman 23. yeni bölüm fragmanı yayında!

Editör: TE Bilisim