AK Parti Tuşba İlçe başkanı Naif Şabu’’Türkiye 1950 yıllarından beri belli aralıklarla, değişik oyun ve senaryolarla Ülkemizi çok karanlık günlerde geçirdiler.Üst aklın düğmeye basmasıyla neredeyse on yılda bir darbe yaptılar.Ülkemiz içinde yuvalanmiş hainlerle iş birliği yaparak 15 Temmuz gecesinde darbe yapmaya çalışan üst akıl ve FETÖ terör örgütü bugün tamamen kendilerini açık ettiler dedi.

ABD DÜŞMANLIĞI ALENEN YAPIYOR 

2002’den beri AK Parti’nin çeşitli kademelerinden birçok önemli görevlerinde bulunan Naif Şabu en son Belediye seçimlerinde Tuşba Belediyesinin kazanılmasında etkin rol oynamıştı.

Siyasetin ağabeyi olarak da tanınan Şabu’’Artık bazı gerçekleri görüp kararlarımızıda bu gerçekler altında veriyoruz.Yıllardır Amerika için dost müttefiğimiz  deyimini kullandık.Ancak bir Ülke hem dost, hemde düşman olamaz açıklamasına vurgu yapan Şabu’’Son olarak Suriye ve bölgemizdeki olaylara baktığımızda Amerika’nın Türkiye için adeta düşman gibi hareket ettiğini görüyoruz.

Türkiye yıllardır PKK teröe örgütüyle mücadele ediyor.Suriye’nin güneyinde Amerikan destekli PYD güçlerini PKK’nin devamı olarak görüyoruz. Bu konuda PYD’ye büyük destek veren sözde dost müttefiğimiz Amerika’yı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafında sert bir dille uyarıldı.

Amerika Ülkemizin  Suriye’nin kuzeyinde yürüttüğü ‘’Fırat Kalkanı’’harekatını önlemek için PYD’ye büyük destekler veriyor.

Tuşba İlçe başkanı Naif Şabu Türkiye için büyük tehdit olan tüm düşman Ülkelerin planlarını ter yüz eden Cumhurbaşkanımızla beraber kararlı bir şekilde inlerine giriyoruz.Onların planları ne olursa olsun tüm planlarını teker,teker bozuyoruz dedi

HABER/ERHAN UĞURLU VAN

Editör: TE Bilisim