Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin uzun boyuyla dikkatleri çeken katılımcılarından biri. Survivor Barış’ın boyu, yaşı, mesleği, memleketi sık sık sorgulanıyor. Dominik’te, Ünlüler ve Gönüllüler olarak zorlu parkurlarda ter döken yarışmacıların her biri izleyici tarafından yakın merceğe alınıyor. Yarışmadaki performanslarından, boy, yaş kilo ve hatta özel hayatlarına dek merak edilip sürekli araştırılan adaylardan biri olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı hakkında bazı detaylara yazımızda yer veriyoruz. Survivor Barış boyu, yaşı kaç? Barış Murat Yağcı kimdir, nerelidir? Survivor Barış’ın memleketi ve mesleği ve merak edilen bilgiler…

SURVİVOR BARIŞ BOYU, YAŞI KAÇ? BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR, NERELİDİR?

Survivor 2020 mücadelesinde Ünlüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı’nın memleketi, Ege’nin incisi İzmir.

Oğlak burcu olan ünlü oyuncu, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etme kararı alan Yağcı, halen bu bölümdeki eğitimine devam etmekte.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir.

2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiğinden dolayı Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur.

Barış Murat Yağcı, bir süre İtalya’da da model olarak çalışmıştır.

Survivor Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerinde hızlı bir ilerleme gösteren Yağcı, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterinde rol almıştır.

Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç ve kaç yaşında?

21 Ocak 1991 tarihinde dünyaya gelen Survivor 2020’nin iddialı oyuncusu Barış Murat Yağcı 1.95 cm boyundadır.

Editör: TE Bilisim