Hekimoğlu 8. bölüm ile 18 Şubat akşamı Kanal D’de yayınlanıyor. Salı akşamı seyircisi ile buluşan Hekimoğlu dizisinde Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iki farklı vaka incelenmektedir. Leyla, kocası ünlü boksör Hamza Ertürk’ün ihtiyacı olan böbreği verebilmek için doğmamış bebeğinden vazgeçebilecek midir? At yarışı, gerçekten de Zeynep’in umduğu gibi bir randevuya dönüşecek midir?  izleyiciler daha birçok gelişmenin yaşanacağı Hekimoğlu 8.son bölüm Kanal D ile kesintisiz tek parça izleyerek bu heyecana ortak olmak istiyor. Ayrıntılar haberimizde…

HEKİMOPLU 8. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu’nun yılın en önemli at yarışına iki özel davetiyesi vardır. Orhan, beraber gitme teklifine çok heyecanlansa da, onkoloji seminerini öne sürerek gidemeyeceğini söyler. Oysa Orhan’ın Hekimoğlu’ndan sakladığı bir sırrı vardır. Hekimoğlu yarışa Zeynep’le gider.

Bunlar olurken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iki farklı vaka incelenmektedir. Leyla, kocası ünlü boksör Hamza Ertürk’ün ihtiyacı olan böbreği verebilmek için doğmamış bebeğinden vazgeçebilecek midir? Aylin ve Murat çifti için yaşam mı daha önemlidir yoksa sadakat mi? Yeni ilaç mümessili Hekimoğlu’na ulaşabilmek için kimi kullanmaktadır?

At yarışı, gerçekten de Zeynep’in umduğu gibi bir randevuya dönüşecek midir?

KANAL D  İLE HEKİMOĞLU 8. SON  BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

HEKİMOĞLU DİZİSİ 7. BÖLÜM ÖZETİ?

Hekimoğlu’nun 11 Şubat akşamı ekranlara gelecek bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı.

16 yaşında bir çocuk, hemolitik anemi bulgusuyla Valide Atik Araştırma Hastanesine yatırılır. İpek, Hekimoğlu’nun aldığı ağrı kesicilerin ona faydadan çok zarar verdiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ve İpek, Hekimoğlu’nun bir hafta ağrı kesici içmemesine karşın bir ay poliklinik görevi yapmaması konusunda iddiaya girerler.

Editör: TE Bilisim