AK Parti’nin Güngören Belediyesi’nde yaşanan bir olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Söz konusu skandal hadise, AK Partili eski Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner’in, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Paylaşımında bir umumi tuvaliten girişinde sandalyeye oturmuş oturmuş bir gencin fotoğrafını paylaşan Metiner, fotoğrafın altına “Bu fotoğraftaki AK Partili gencimiz, AK Parti Güngören ilçe teşkilatında belediye başkan yardımcısının önünde kalkmadığı gerekçesiyle ertesi gün çalıştığı belediyede her gördüğünün önünde kalksın diye işte bu şekilde cezalandırılıyor” notunu paylaştı.

“DAVAMIZ ADINA UTANÇ VERİCİ”

Devamında “Davamız adına utanç verici bir uygulama… Gereği acilen yapılmalı…” diyen Metiner, belediye çalışanını ayağa kalkmadığı için cezalandıran belediye başkan yardımcısının kimliğini ise açıklamadı. Belediye çalışanının isminin E.T. olduğu öğrenildi.

BAŞKAN DEMİR: İSTİFASI ALINMIŞTIR

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, gece yarısı sosyal medyadan “Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır. Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” açıklaması yaptı.

Editör: TE Bilisim