Geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Nadide Hayat filmi bu akşam atv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Filmi kaçırmak istemeyen sinema severler Nadide Hayat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nadide Hayat filmi nerede çekildi? gibi sorulara arama motorlarından yanıt aranıyor. Merak edilenler haberde..

NADİDE HAYAT KONUSU

Nadide Hanım, 30 yıllık hayat arkadaşını ani biçimde kaybedince, hayat karşısında ne istediğinin boşluğunu yaşar. Bir dönem kendisine hobiler edinmeye çalışsa da, hepsi birer geçici heves olarak kalır. Dikiş kursundan, koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulayan Nadide Hanım, gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sulara kendini atar. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile “yeni bir başlangıca” yelken açar!

NADİDE HAYAT NEREDE ÇEKİLDİ?

Nadide Hayat filminin  çekimleri İstanbul Üniversitesi’nin yanı sıra Muğla’da gerçekleştirildi.

NADİDE HAYAT FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği Nadide Hayat’ın başrolünde Demet Akbağ yer alırken kadroda kendisine Yetkin Dikinciler, Efecan Şenolsun, Gizem Erdem Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı isimleri eşlik ediyor.

Editör: TE Bilisim