30 Mayıs 2020 tarihine kadar uygulanması planlanan uzaktan eğitim sürecinde öğrenciler, TRT EBA TV üzerinden eğitimlerini sürdürüyor. EBA canlı yayını aracılığıyla derslerini takip eden öğrenciler, gün içerisinde tekrar yayınlarından da yararlanabiliyor. İnternetten ders takibi yapmak isteyenler için EBA canlı ders izleme bilgileri ve Ortaokul, ilkokul, lise 15 Mayıs Cuma yayın akışı ve EBA canlı ders programı listeleri haberin detayında!..

EBA CANLI DERS İZLE! ORTAOKUL, İLKOKUL, LİSE 15 MAYIS CUMA YAYIN AKIŞI VE EBA CANLI DERS PROGRAMI

EBA canlı ders izleme programında ortaokul, ilkokul ve lise öğrencileri için dersler üç kanal üzerinden takip edilebiliyor. TRT EBA TV canlı ders yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

 11 / 15 MAYIS EBA CANLI DERS PROGRAMI LİSTELERİ

Corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam edilen uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA canlı ders ( 11 / 15 Mayıs 2020 ) ilkokul, ortaokul ve lise ders programları şöyle;

TRT EBA CANLI DERS İLKOKUL

İlkokul 1.2.3.4. sınıf canlı ders programı ( 11 / 15 Mayıs)

TRT EBA CANLI DERS ORTAOKUL (İZLE!)

Ortaokul 5.6.7.8. sınıf EBA canlı ders programı ( 11 / 15 Mayıs )

TRT EBA CANLI DERS LİSE (İZLE!)

Lise 9.10.11.12. sınıf canlı ders programı ( 11 / 15 Mayıs)

Editör: TE Bilisim