2020-2021 yeni sezonunda TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi her geçen büyük bir seyirci kitlesine ulaşıyor. Gerek çekim yerleri, gerek senaryosu gerek de kadrosundaki oyuncular ile dizi sevenlerini heyecanlandırdı. Dizinin çekim yerleri nerede hangi köyde, nasıl gidilir, izleyiciler oyuncularla görüşebilir mi hepsi dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Diziyle ilgili olarak TRT Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı hangi şehirde geçiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilenler…

Gönül Dağı nerede çekiliyor?

Kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali ilhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Feyza Işık gibi önemli isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin seti neresi hangi il ilçe köy merak edenlere detayları yazalım dedik. Gönül Dağı Dizisi Nerede Çekiliyor? sorusuna ilk vereceğimiz cevap sade bir Anadolu ilçesi olan Sivrihisar olacak. Gönül Dağı dizisi Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesi kırsal alanlarında devam ediyor.

Köprü Film tarafından ekranlarda seyirci ile buluşacak olan yeni dizide Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil ve Ali Düşenkalkar gibi başarılı isimler yer almakta.. Gönül Dağı dizisinde Gedelli adı verilen bir belde görünüyor ve dizinin Yozgat’ta çekildiği varsayılıyor. Ancak gerçekte dizi Yozgat’ta değil Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesinde çekiliyor ve Gedelli beldesi de burada.

Yozgat plakalı araçların ve uçağa 66 numara verilmesinin nedeni dizinin Yozgat’ta çekiliyor izlenimi vermektedir. Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesinde başladı. İlçenin hem tarihi binalarla dolu olması hem de Anadolu kültüründen çok iz taşıyan korunaklı bir ilçe olması Gönül dağı dizisinin çekim alanı olmasında etkili oldu.

Dizide uçak motoru geliştirip gökyüzüne uçmak için elinden geleni yaptığı sahnelerin olduğu tanıtım fragmanı oldukça sevildi. Gönül Dağı dizisi nerede hangi köyde çekiliyor sorusuna hemen yanıt verelim. Gönül Dağı dizisi uçak sahneleri ve balonla uçma sahnelerinin olduğu köy Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesinde köy havası olan mekanlarda çekiliyor.

Editör: TE Bilisim