Vedat Muric’in Lazio’ya transferinden sonra forvet hattını güçlendirmek için arayışlara koyulan ve hali hazırda üç yıldız forvetle görüşen Fenerbahçe Mario Mandzukic, Samatta ve Diego Costa’nın maliyetlerini masaya yatırmış durumda.

SAMATTA EN YAKIN SEÇENEK

Geçen sene Galatasaray’ın ısrarla istemesine rağmen 10,5 milyon euro bedelle Aston Villa’nın yolunu tutan Samatta’nın Dean Smith tarafından alternatif forvet olarak düşünülmesi dikkatlerden kaçmazken, Premier Lig ekibinin 30 milyon euro karşılığında Ollie Watkins’i kadrosuna katması Samatta’nın Fenerbahçe’ye gelme ihtimalini bir hayli güçlendirdi.

MANDZUKİC İÇİN SALI GÜNÜNE KADAR SÜRE

Geçmişte Atletico Madrid, Bayern Münih ve Juventus gibi dev kulüplerde top koşturan Mandzukic’in bonservisinin elinde olması Fenerbahçe’yi bu transferde iştahlandırıyor. Sarı lacivertli yönetimden 3 yıllık kontrat artı 3 milyon euro maaş talep eden Mandzukic’in maliyeti 10 milyon euro’ları bulurken, Emre Belözoğlu’nun menajer İvan Cvetkovic’e Salı gününe kadar olumlu ya da olumsuz geri dönüş sözü verdiği bildirildi.

DIEGO COSTA ÇOK ZOR

Atletico Madrid’den ayrılmaya sıcak bakan İspanyol futbolcu Diego Costa maliyeti en yüksek oyuncuların başında yer alıyor. Fenerbahçe’den 5 milyon euro maaş isteyen Costa, imza parası tercihini de yönetime iletirken, 31 yaşındaki klas forvetin 3 yıllık sözleşmenin 20 milyon euro’yu bulması Başkan Ali Koç’un Costa seçeceğini rafa kaldırmasına yetti.

Editör: TE Bilisim