Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük sezon öncesi hazırlık maçı yapacak. Maçı canlı yayını Youtube Katıl üzerinden izlenebilecek. Teknik Direktör Erol Bulut yeni transferlerini ilk kez saha sürerken Sarı lacivetli takımın taraftarları da takıma yeni katılan oyuncuları seyretmek için sabırsızlanıyor. Fenerbahçe Karagümrük maçının yayın bilgileri ise netleşti. İşte Youtube Katıl’dan Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı izle…

Fenerbahçe Youtube Katıl nedir? Fenerbahçe Youtube kanalı üyeliği ne kadar, kaç TL?

Güncel

Habere Git

FENERBAHÇE – KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE! YOUTUBE KATIL’DAN FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI İZLE

Süper Lig öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçının yayın kanalı bilgilerini merak ediyor. Topuk Yaylasında oynanacak olan hazırlık karşılaşması öncesi yeni transferleri izlemek isteyen futbol seveler canlı yayını araştırıyor. Fenerbahçe Karagümrük maçının yayın bilgileri ise netleşti.

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak mücadele 22 Ağustos Cumartesi günü 17:00’da başlayacak. Topuk Yaylasında karşılaşacak iki ekibin mücadelesi Fenerbahçe’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçı izlemek linki tıklayın ve Youtube kullanıcı adınızı girerek YOUTUBE katıla üye olarak maçı izleyebilirsiniz.

YOUTUBE KATIL ile Fenerbahçe- Karagümrük maçı 

Üç çeşit üyelik paketinin bulunduğu uygulamada, taraftarlar “Beyaz” paket üyeliği için aylık 5 TL, “Sarı” paket üyeliği için aylık 15 TL, “Lacivert” paket üyeliği için ise aylık 25 TL ödeme yapacak. Taraftarlar, sunulan paketler ile birlikte bağlılık rozetleri, özel emojiler, günlük antrenmanlar, maç günü yayınları, eğlenceli içerikler, altyapı maçları, maç özetleri, Vlog çekimleri ve kamera arkası görüntülere erişim sağlayabilecekler.

Yeni videolara daha erken erişim ve altyapı takımlarının maç paylaşımları da bu paketlerde yer alacak. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe YouTube katılda neler var?

Bağlılık Rozetleri Özel Emojiler Günlük Antrenmanlar Maç Günü Yayınlar Eğlenceli İçerikler Altyapı Maçları Maç Özetleri Vlog çekimleri Kamera Arkaları

Editör: TE Bilisim