Bir Milyoncu Mehmet apar topar çıkarıldı! Şarkıcı Alişan 1 milyon Mehmet’i karga tulumba stüdyodan dışarı çıkardı. Sosyal Medya fenomeni Bir Milyoncu Mehmet Star TV’de programa konuk oldu. Demet ve Alişan’ın sunduğu programa katılan 1 milyon Mehmet, bir hikayesini anlattığı sırada şarkıcı Alişan tarafından stüdyodan karga tulumba dışarı çıkarıldı. Alişan’ın bu hareketi sosyal medyadan binlerce kullanıcının tepkisine neden oldu. Peki, 1 Milyon Mehmet kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Star TV’de ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının konuğu olan ‘1 Milyon Mehmet’ lakaplı sosyal medya fenomeni Mehmet Bucak’ın Alişan tarafından stüdyodan apar topar çıkarılması tepki çekti. Alişan’ın bu hareketi sosyal medyadan binlerce kullanıcının tepkisine neden olurken, şarkıcıya ilk tepki Ufuk Bayraktar’dan geldi.

1 Milyon Mehmet hakkında Alişan’a tepki geldi

Tiyatrocu Ufuk Bayraktar, Instagram hesabından bir hikaye paylaşarak, Alişan’ın sergilediği harekete karşı tepki gösterdi. Bir milyoncu Mehmet’in stüdyodan çıkarılmasını çok sert eleştiren Ufuk Bayraktar şunları söyledi:

“Ağabey, kim diye merak edenler bir milyoncu Mehmet yazmaları yeterli. Yazıklar olsun, iki isme de. Destekle şaklaban etmeye gerek var mı? Çıkarlarınız kurusun ki kendi halinde yaşayan akıl melekelerini sosyal çevresinde tutarlı şekilde kullanmayan ve ona destek olan hiç görmediğimiz kişiyle birlikte ekrana çağırıp sonra nasıl yollayacağım diye şaşırmak ne rezillik boyutudur!”

Bir Milyoncu Mehmet Kimdir? Gerçek Adı ne?

Bir Milyoncu Mehmet, 1968 yılında dünyaya geldi. Gerçek adı Mehmet Bucak’tır. Mesleği kaportacılık olan Mehmet sslen Mersinlidir.

Bir Milyon Mehmet, sosyal medyada yayınladığı videolarla gündem oldu. Mersin merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde hayatını sürdüren Mehmet Bucak, sosyal paylaşım sitesi Instagram’da @filintaahmetmehmet kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim