Futbol dünyasından gelen son dakika haberine göre Yunan ekibi PAOK karşısında kötü bir oyun sergileyen Beşiktaş, Atletico Madrid’in genç oyuncusu Francisco Montero’yu 1 yıllığına kiraladı. sürekli gözlük takmasıyla tanınan Montero hakkındaki bilgiler internet üzerinden sorgulanmaya başlandı. Peki, Beşiktaş’ın anlaştığı Francisco Montero kaç yaşında? Francisco Montero nereli, nerede oynuyor? Merak edilenler haberde…

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Atletico Madrid’in 21 yaşındaki stoperi Francisco Montero’yu 1 yıllığına kiraladı. Siyah-beyazlı ekip bu hafta İspanyol futbolcuyu İstanbul’a getirdi.

PAOK’a elendikten sonra transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, ilk transferini netleştirdi. Atletico Madrid forması giyen 21 yaşındaki stoper Francisco Montero’yu 1 yıllığına kiralayan siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde bu oyuncuyu İstanbul’a getirecek ve resmi sözleşmeyi imzalatacak. İspanya Ümit Milli Takımı formasını da giymeye başlayan genç futbolcu, 1.85 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Atletico Madrid altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon gelişmesi için Deportivo’ya kiralanan Montero, ligde 30, Kral Kupası’nda da 1 mücadelede sahaya çıktı.

Francisco Montero kimdir?

Francisco Montero, 2017 yılında geçirdiği göz yaralanması nedeniyle maçlara koruyucu gözlükle çıkıyor.

İspanya Ümit Milli Takımı formasını da giymeye başlayan genç futbolcu, 1.85 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Atletico Madrid altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon gelişmesi için Deportivo’ya kiralanan Montero, ligde 30, Kral Kupası’nda da 1 mücadelede sahaya çıktı.

Editör: TE Bilisim