Sefirin Kızı, ‘nerede çekiliyor’ sorusunun, hakkında en çok sorulduğu dizilerden biri oldu. Yeşil ve mavinin muhteşem güzelliğinin ekranlara yansıtıldığı Sefirin Kızı dizisinin nerede çekildiği, dizi süresince araştırma konusu oluyor. Birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren Star Tv’nin Sefirin Kızı dizisi konusu ve oyuncuları da ayrıca merak konusu. Sefirin Kızı dizisi oyuncuları sosyal medyada da en çok etkileşim alan konulardan biri. Peki, Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Star Tv’nin Sefirin Kızı dizisi konusu ve oyuncuları kimler sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Star Tv’nin Sefirin Kızı dizisi konusu ve oyuncuları

Star Tv dizisi Sefirin Kızı, İstanbul, Karadağ (Montenegro) ve Muğla’da çekiliyor. Karadağ çekimlerinde başkent Podgorica’dan yansıyan görüntüler, tarihi ve doğal güzelliği açısından izleyenleri mest ediyor.

Sefirin Kızı’nın çekildiği Karadağ (Montenegro) – Podgorica

Sefirin Kızı dizisi konusu

Star Tv’nin yeni dizisi Sefirin Kızı, Nare ile Sancar’ın sevdasını anlatıyor.

Muğla yöresinde gariban bir yarıcının oğlu Sancar, çocukluk yıllarında Bodrum’a tatil için gelen büyükelçinin kızı Nare’ye gönlünü kaptırır. Nare ve Sancar birbirlerini çok sever, Nare 18’ine bastığında evlenmeye karar verirler. Büyükelçi olan babası onaylamadığı için Nare, Sancar’a kaçar ancak tam evlendikleri gece Nare ortadan kaybolur. Bir daha da yörede Nare’yi ne gören ne de duyan olur!..

Kimi der ‘Nare denize düştü öldü’, kimi der ‘sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı.’ Bir garip aşık da onlara türkü yakar, der ki; sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu!.. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

İşte Sefirin Kızı dizisinin birbirinden başarılı oyuncularının isimleri;

Sancar Efeoğlu  Engin Akyürek Nare Neslihan Atagül Doğulu Gediz Uraz Kaygılaroğlu Yahya Doğukan Polat Elvan Hivda Zizan Alp Refika Özlem Çakar Yalçınkaya Akın Erhan Alpay Güven Erdal Küçükkömürcü Halise Gonca Cilasun Menekşe Tülin Yazkan Müge Esra Kızıldoğan Zehra Cemre Öktem Kavruk Ömer Edip Tepeli Melek Beren Gençalp

Editör: TE Bilisim