Ankara’da bugün okullar tatil mi sorusu öğrencilerin merak ettiği konulardan biri. Türkiye’nin Doğu kesimleri bugün de kar yağışının etkisinde olacak. Meteorolojik verilere göre Ankara’da kar yağacak mı, 17 Şubat Pazartesi Ankara’da okullar tatil mi sorusu da dolayısıyla merak edilen konulardan biri. Peki, Ankara’da bugün okullar tatil mi? 17 Şubat 2020 Pazartesi Ankara okullar tatil mi? Güncel, Son dakika kar tatili haberleri… Ankara Valiliği ve diğer illerden kar tatili haberlerine dirilispostasi.com kar tatili sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ankara’da bugün okullar tatil mi? 17 Şubat 2020 Pazartesi Ankara okullar tatil mi? Güncel, Son dakika kar tatili haberleri…

Başkent’te bugün kar yağışı beklenmiyor. Dolayısıyla resmi makamlardan Ankara’da bugün kar tatili olduğuna ilişkin bir açıklama bulunmuyor.

Ankara Valiliği 17 Şubat kar tatili açıklaması ve diğer illerimize ilişkin son dakika kar tatili haberleri olduğunda gelişmelere sitemizde ve haberimizin içeriğinde yer verilecektir.

Ankara hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 17 Şubat Pazartesi günü Ankaralıları güneşli bir hafta başı bekliyor! Kar yağışının beklenmediği kentte en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının -4/9 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim