Survivor 2020 tüm heyecanıyla sürerken yarışmada zaman zaman ciddi sakatlanmalar da yaşanıyor. Dün akşam verilen mücadelede Elif Yıldırım Gören’in ve Nisa’nın yaşadığı kaza geceye damga vurdu! Survivor Elif sakatlandı! Elif diskalifiye mi olacak, yarışmaya devam edecek mi? Mavi takım ve Kırmızı takım oyuncuları finale giden yolda tüm yeteneklerini sergiliyor. Ekran başındaki izleyiciler de gelişmeleri yakından takip ederken oyuncular hakkında detayları sık sık araştırıyor. Peki, Survivor Elif boyu kaç, kaç yaşında, nereli, kimdir ve ne iş yapar? Merak edilen bilgiler haber detayında.

Survivor Elif sakatlandı!

Dün akşam yaşanan dokunulmazlık oyununda Elif sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Survivor 106. Bölümde iki takım kritik bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oyunda Mavi takım 7-3 önde iken Barış ile Elif parkura çıktı. Parkurda bulunan kaydıraktan havuza giriş sırasında Elif bir sakatlık yaşadı. Doktor Metin Kuş ciddi bir sorun beklemediği belritirken önlem olarak boyunluk takılıp hastaneye götürülen Elif Yıldırım Gören’in Türkiye’ye gönderilen tomografi sonuçlarının değerlendirilmesi bekleniyor. Acun Ilıcalı yarın sabah saatlerinde sonucun belli olacağını ve Elif’in yarışmaya devam edip etmeyeceğinin netleşeceğini açıkladı.

Öte yandan, yarışma sırasında 3 metre yükseklikten düşen Nisa Bölükbaşı’nın da durumunun iyi olduğu belirtildi.

Survivor Elif boyu kaç, kaç yaşında, nereli, kimdir ve ne iş yapar? 

Survivor 2020 yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1995’te Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya gelmiştir.

1.70 boyunda ve 55 kilo ağırlığındaki Milli sporcu Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur.

Survivor Elif, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki 4 × 400 m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, 2020 Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaktadır.

Elif Yıldırım Gören hakkında daha fazla detay bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim