Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam saat 20:00’da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Selçuk Aydemir senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği film ile ilgili bazı bilgiler merak konusu oldu. Bu yapımla ilgili araştırma yapanlar, Çalgı Çengi İkimiz filminde kimler oynuyor? Çalgı Çengi İkimiz konusu nedir? gibi sorulara yanıt arıyor. Bu soruların cevabı haberimizde…

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ KONUSU NE?

Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır, mafyadan azledilmeleri için sahneye çıktıkları bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki nikah memuru Tarkan’ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan’ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ OYUNCULARI KİMLER?

Çalgı Çengi İkimiz filminin oyuncu kadrosunda; Erdal Tosun, Bora Akkaş, Tuna Orhan, Cahit Gök, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever, Berfu Öngören, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi isimler yer alıyor.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çalgı Çengi İkimiz filminin çekimleri İstanbul’da farklı ilçe ve semtlerde yapıldı

Editör: TE Bilisim