Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, uzaktan eğitime ulaşma fırsatı olmayan öğrenciler için Baykar olarak 5 bin tablet bilgisayar hediye ettiklerini duyurdu.

Baykar’dan uzaktan eğitime destek; 5 bin tablet tablet bilgisayar hediye edildi

Gündem

Habere Git

Bayraktar, Baykar adına 5 bin tablet bilgisayar hediye edeceklerini, paydaşların da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını kaydederek, “Hep birlikte el ele vereceğiz, daha çok çocuğumuza, gencimize bilgiye erişimin kapılarını açacağız.” açıklamasında bulundu.

Baykar’ın ardından TUSAŞ’dan 5 bin tablet, Roketsan’dan ise bin öğrenciye tablet bilgisayar desteği geldi.

5 BİN TABLET TUSAŞ’DAN

Baykar’ın uzaktan eğitime destek için 5 bin tablet bilgisayar hediye etmesinin ardından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) de 5 bin tablet desteği vereceğini duyurdu.

TUSAŞ’ın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Milli teknoloji hamlesi gençlerimizin heyecanı ve gayreti ile büyüyecek. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için 5000 adet tablet de bizden. Güçlü eğitim, güçlü Türkiye için gençlerimizin yanındayız.” ifadelerine yer verildi.

ROKETSAN’DAN BİN ÖĞRENCİYE TABLET BİLGİSAYAR HEDİYESİ

Roket Sanayii ve Ticaret A.Ş.’de (Roketsan), Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’ın uzaktan eğitime ulaşma fırsatı olmayan öğrenciler için Baykar olarak 5 bin tablet bilgisayar hediye ettiklerini duyurmasının ardından Twitter hesabından açıklamada bulundu. Roketsan, “Gençlerimizin uzaktan eğitimine katkıda bulunabilmek adına paydaşlarından biri olarak, 1000 öğrencimize tablet bilgisayar hediye ediyoruz. Hep birlikte ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşıyacak nice gençler yetiştirmek dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim