Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yeni Hayat dizisi heyecan verici yeni bölümleriyle ekranları dolduruyor. Aksiyon ve gerilimli senaryosu ile seyirciyi kendine bağlayan Yeni Hayat’ın 5. son bölümünde, Yasemin, kalabalık ve ilgi çeken bir konferansta kadınların yaşadığı şiddete karşı çıkmak için harekete geçiyor. Diziyi internet üzerinden izlemek isteyen seyirciler, Yeni Hayat 5. bölüm full izlemek istiyor. Kanal D ile Yeni Hayat 5. bölüm tek parça HD izlemek için detaylı bilgileri haberimizde yer alıyor.

YENİ HAYAT 5.  BÖLÜMÜN ÖZETİ

Yasemin ve Adem’in telefonlarına gönderilen şantaj mesajı onlar için tehlikeli bir hale dönüşmeye başlar. Adem, Timur ile birlikte Yasemin’i kaçıranların peşine düşerken Yasemin ise evde şantaj mesajını kimin gönderdiğini araştırmaktadır. Bu konuda ona en büyük yardımı Fatma vermektedir. Diğer tarafta Nevin içine çekildiği bilinmezliği aşmanın yollarını aramaktadır.

Tüm bunlar olurken Adem ve Yasemin kendilerini daha önceden ayarlanmış bir konferans sebebiyle başka bir şehirde bulurlar. Bu durum aynı zamanda Adem’in Yasemin’in birbirlerini daha iyi tanımasına da imkan oluşturacaktır. Herkesi bekleyen sürpriz ise hiç ummadıkları anda ortaya çıkacaktır.

Yasemin, kalabalık ve ilgi çeken bir konferansta kadınların yaşadığı şiddete karşı çıkmak için harekete geçiyor. Timur ise Yasemin’e uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasından korkuyor. Yasemin’in hazırladığı konuşma herkesi şaşırtıyor. Timur, Yasemin’in Adem’e, aralarındaki tartışmaları ve şiddeti anlattığını anlıyor ve büyük bir öfke yaşıyor.

YENİ HAYAT 5. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim