Star Tv’nin iddialı dizisi Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Son bölümde nefes kesen final sahnesinin ardından dizinin hayranları Sefirin Kızı yeni bölüm yayın tarihini merakla bekliyor. Sefirin Kızı son bölüm final sahnesinde Sancar Efe’nin Nare’ye verdiği beklenmedik haberle Nare bir kez daha gözyaşları içinde kaldı. Yıllardır dindirmeye çalıştığı ızdırapların yeniden dalgalanmasıyla artık tahammülü kalmayan Alacakuş yüreğinin tüm kapılarını kapattı, Sancar Efe’ye… Tam her şey yoluna giriyor derken kendini sonsuz bir çıkmazın içinde bulan Sancar Efe bu kez yaptığı hatanın bedelini nasıl ödeyecek?..

Sefirin Kızı 16. bölümünü heyecanla bekleyen dizi hayranları, ‘Sefirin Kızı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı fragmanı (16. bölüm) yayınlandı mı? sorularının yanıtına ulaşmaya çalışıyor. 20 Nisan Star Tv yayın akışı ve merak edilen detaylar haberimizde. Ayrıca metnin sonunda yer alan bağlantıdan Sefirin Kızı son bölüm tek parça kesintisiz full izleyebilirsiniz.

SEFİRİN KIZI BU AKŞAM VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? SEFİRİN KIZI FRAGMANI (16. BÖLÜM) YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı bu akşam var mı, yok mu diye merak eden dizi takipçileri bu hafta da sevindirici yanıtı alamıyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle çekimlere ara veren dizilerden biri olan Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam da ekranlara gelemiyor. ‘Yeni bölüm ne zaman’ sorusunun yanıtı da yapımcı veya kanal yöneticileri tarafından yapılmış bir açıklama bulunmadığından dolayı şimdilik belli değil.

Yeni bölüm çekimleri henüz başlamadığından Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Sefirin Kızı yeni bölüm yayın tarihi açıklandığı ve 16. bölüm fragmanı yayınlandığı anda dirilispostasi.com sitemizde yer vereceğiz.

20 Nisan (2920) Star Tv yayın akışı

07:00 Mesut Yar ile Bugün 09:20 Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası 10.45 Kiralık Aşk 13:30 Gerçeğin Peşinde 16:45  Erkenci Kuş 18:45 Star Ana Haber 20:00 Görevimiz Tehlike 4

Sefirin Kızı 15. son bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız;

Sefirin Kızı izle son bölüm tek parça! Star Tv Sefirin Kızı 15. son bölüm kesintisiz FULL!

Sefirin Kızı 14. bölüm izlemek aşağıdaki bağlantıya tıklayınız;

Nare ve Sancar ilk nerede tanıştı? Star Tv Sefirin Kızı son bölüm izle tek parça full (14. bölüm)

Nare ve Sancar ilk nerede tanıştı? Cennetköy/Muğla’dan görüntüler…

Editör: TE Bilisim