SAHRA HASTANESİ YALANI

Herkesin salgınla mücadelede seferber olduğu günlerde, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ekrana çıkarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın iki günde bin yataklı sahra hastanesi yaptığını ileri sürerek Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na çamur attı. Ancak çok geçmeden söz konusu hastanenin bir fuar alanı olduğu ortaya çıktı.

ŞEHİR HASTANELERİ YALANI

Kılıçdaroğlu’nun “Daha önce defalarca söyledik ‘Yanlış yapıyorsunuz’ dedik. ‘Bu şehir hastaneleri bütçeye büyük yük getirir’ dedik” sözleri kayıtlarıyla ortadayken şehir hastanelerinin salgın karşısında verdiği büyük mücadeleyi görünce birden çark etti. Bu kez aynı Kılıçdaroğlu, “Hiç itirazım olmaz. Hastaneye ihtiyaç varsa yapılır” demek zorunda kaldı.

HASTANENİN YOL İNŞAATI DURDURULDU

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, pandeminin insanları ölüme sürüklediği günlerde büyük hizmet edeceği göz önünde olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin açılışını engellemek için yol inşaatını durdurdu. Aynı İmamoğlu, diğer yandan devletten izin almadan başlattığı hukuki hiçbir dayanağı olmayan sözde kampanyasıyla milletin parasıyla millete şirin gözükmeye çalıştı.

İFTİRA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Hep birlikte hareket etmenin ve yekvücut olmanın hayati önem arz ettiği günlerde yaptıkları yalan ve iftira kampanyasıyla milleti bölmeye çalıştılar.

“Uganda bizden daha iyi yönetiliyor”, “Ölümler gizleniyor, vaka sayıları doğru değil” diyerek dezenformasyon ile mücadeleyi zayıflatmaya ve milleti karamsarlığa sokmaya çalıştılar.

YARDIM PAKETLERİ ZEHİRLİ YALANI

ABD ve Avrupa’da cerrahi tulum bulamadığı için çöp poşeti giyen sağlık çalışanları, maske için halkından yardım isteyen bakan ve sağlıkçılar gündeme gelirken evlere kadar maske ve kolonya gönderen Türkiye’yi hazmedemediler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, virüsün Cumhurbaşkanlığı’nın gönderdiği hediyelerden yayıldığını iddia edecek kadar ileri gitti.

Sol yobazlığı, okulların bile kapalı olduğu salgın günlerinde bütün bilimsel uyarıları yok sayarak sırf şov yapabilmek için sokağa çıkıp toplandı. Birbirlerine hastalık bulaştırmasınlar diye uyaran polislere saldıran bağnaz radikaller halk sağlığını hiçe saydılar.

Editör: TE Bilisim