TV8’in macera ve heyecan dolu yarışması 2020 Survivor devam ediyor. İzleyiciler keyifle izledikleri zorlu mücadelede haftalardır sabırla yarışan ünlüler ve gönüllüler Survivor kadrosundaki katılımcıların hayat hikayelerinin kişisel bilgilerini ve ilgi alanlarını merakla araştırıyor. Bu bağlamda Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu yaşı kaç, mesleği nedir soruları da sık sık araştırılıyor. Peki Survivor yarışmacıları arasında azim ve performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Survivor Cemal Can Kimdir? Cemal Can Canseven kaç yaşında, boyu kaç, aslen nerelidir? İşte başarılı yarışmacı hakkında öğrenilmek istenilen bilgiler.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR? CEMAL CAN CANSEVEN KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ, ASLEN NERELİDİR?

1996 İzmir doğumlu Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven’in annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir.

Cemal Can’ın, kendisinden tam 9 yaş büyük, ‘küçük annem’ dediği bir ablası var.

Canseven, liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamlayıp ardından üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi.

İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümününde öğrenime başlayan Canseven, Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya karar verdi.

Survivor Cemal Can aynı zamanda, ünlü makyaj youtuberı Danla Bilic’in de en yakın arkadaşı olarak biliyor.

Cemal Can Canseven, daha Survivor’ın ilk haftasında bu fotoğrafı ile gündem oldu. Fotoğraf ‘hayaller ve hayatlar’ başlığı ile birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Editör: TE Bilisim