Tüm Türkiye’nin konuştuğu Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Güvenlik ekiplerinin yoğun çabası sonrası bulunan Pınar Gültekin’in cansız bedeni Muğla’nın Menteşe ilçesinde ormanlık bir alanda bulundu. Süreçle alakalı gelişmeleri yakından inceleyen güvenlik güçleri Gültekin’in eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından boğularak öldürüldüğü tespit etti. Peki Cemal Metin Avcı kimdir evli mi kaç yaşında? Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin’i neden öldürdü? İşte konuyla alakalı tüm detaylar…

CEMAL METİN AVCI KİMDİR EVLİ Mİ KAÇ YAŞINDA? CEMAL METİN AVCI, PINAR GÜLTEKİN’İ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Polisler boğularak öldürüldüğünden şüphelendikleri Gültekin’in cansız bedenini adli tıpa kaldırdı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, güvenlik kameralarının görüntülerinden Pınar Gültekin’in kaybolmadan önce eski sevgilisi Cemal Metin Avcı ile alışveriş merkezinde oturduğu, ardından da bu kişiyle birlikte buradan ayrıldığını tespit etti. Evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşındaki Cemal Metin Avcı gözaltına alarak, sorgulamak üzere karakola götürdü. Avcı “Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm.”

ESKİ SEVGİLİSİ CEMAL METİN AVCI İTİRAF ETTİ

Pınar Gültekin’in eski sevgili Cemal Metin Avcı, Emniyet’te verdiği ifadede, Gültekin’in ayrıldıktan sonra barışma teklifini reddettiğini ve bu nedenle kendisini öldürdüğünü itiraf etti. Gültekin’in katilinin cinayeti vahşice işlediği ve cansız bedeni bir ormanlık araziye attığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim