Müge Anlı canlı izle 1 Şubat Pazartesi ve ATV ile bugünkü Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını kesintisiz izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Müge Anlı’da izleyicileri şaşkına çeviren olaylar yakından takip edilirken katılan konuların hayatları gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Arzu Aygün cinayetinde yaşananlar ve sevgilisinin ifadeleri şok etkisi yarattı. Peki bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte Müge Anlı canlı izle 1 Şubat Pazartesi! ATV canlı yayın Müge Anlı izle HD…

MÜGE ANLI CANLI İZLE 1 ŞUBAT PAZARTESİ!

MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

29 OCAK 2021 MÜGE ANLI İZLE! YOUTUBE

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme getirilen olayda Samsun Atakum’da, 2 çocuk annesi Arzu Aygün (35) geçen 17 Aralık’ta aniden ortadan kaybolmuştu. Ailenin kayıp başvurusunda bulunması üzerine genç kadını aramaya başlayan polis, daha önce ilişkisi olduğu kişilerin ifadelerini aldı.

Aygün’ün sevgilisi olduğu belirlenen Muharrem Coşkun (38) ifadesinde, son olarak Atakum’da görüştüklerini, bir daha da görmediğini öne sürdü. Bu arada Arzu Aygün’ün ailesi, atv’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına da katılarak kızlarının bulunması için yardım istedi.

ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Israrlı yayınlarla köşeye sıkışan Muharrem Coşkun, savcılığa giderek cinayeti itiraf etti. Olay günü, gezmek için birlikte Terme sahiline gittiklerini anlatan Coşkun, “Aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Arabadan indikten sonra tartışma alevlenince üzerimdeki tabancayla ateş ettim.

Öldüğünden emin olunca, çuvala koyup, yazlıkların olduğu alana attım” dedi. İtiraf üzerine Kozluk Mahallesi Gökçeağaç mevkisindeki ormanlık alana giden polis, Arzu Aygün’ün cesedini naylona sarılarak çuvala konmuş ve çürümüş halde buldu.

Editör: TE Bilisim