Düğün salonları ne zaman açılıyor sorusu evlenecek olan vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Düğün salonlarıyla ilgili yapılacak açıklamaları yakından takip eden vatandaşlar gözünü yarın yapılacak olan kabine toplantısına çevirdi. Fakat özellikle virüsün mutasyona uğraması ve vakaların halen istenilen seviyeye düşmemesi nedeniyle normalleşme sürecinin yakın zamanda olmaması bekleniyor. Peki, Düğün salonları ne zaman açılıyor, tarih belli oldu mu?

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILIYOR, TARİH BELLİ OLDU MU?

Düğün salonlarının ne zaman açılacağına dair detaylar evlilik hazırlığında olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sosyal mesafe kuralları kapsamında alınan yeni tedbirlerle düğün salonları kapatılmış yalnızca nikah organizasyonlarına kişi sınırlaması getirilerek izin verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kısıtlamalarla ilgili kararların Kabine Toplantısı’nda ele alınacağı bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayısının belli bir rakamın altına düşmesiyle kısıtlamaların kaldırılacağı belirtmişti. Ancak düğün salonlarının açılışıyla ilgili kesin kararın Sağlık Bakanlığı görüşlerine göre verilmesi bekleniyor.

Josef de Souza imza tazeledi! Resmen açıklandı

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim